Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014. április 04. 14:54 - kmaate

Múltbéli kommandózás

Hétvégén uncsitesóval kommandóztunk.
Első lépésként kimentünk Csepelre, ahol van egy iskola, amit bezártak x éve, de nem zárták be rendesen, így jól be lehetett menni és urbanex-ezni úgy, hogy az iskolával szemben 5 méterre ott a rendőrség, de nem buktunk le.
Utána igénybe véve a négyes metrót (és nem fotózva, amire mostmár az ember büszke lehet) elmentünk a Mementó parkba, ha már eddig kimaradt. Ez kicsit csalódás volt, merthát 2-3 jobb szobron kívül csak pár rosszabb volt, mégha utána meg is tudtuk mozizni az Ügynök életét, ami meg egy jó vígjáték, szóval ajánlott, ha már arra jár az ember.

DSC_9035.jpg
Eztán késett ebédünk helyszínére a Big Daddy Burger-hez vettük a tempót, de hát igazából az egész kirándulást olyan napra időzíteni, amikor a teljes BKV hálózatot lecserélték, nem volt a legjobb ötlet, viszont a burger tényleg finom volt.
Majd megint átszeltük az egész várost, hogy megnézzük a Maglódi-úton egy sörgyár hangárt, de mire odaértünk lebontották, még google streetview-on ott áll két kémény között, az életbe már csak a két kémény, szóval ez nem volt sikeres, de azért elvoltunk egész nap, szóval nem volt sikertelen a nap.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr505914023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása