Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013. március 23. 10:33 - kmaate

Apokalipszis, Most

És már megint kihagytam jópár hetet, de nézzük mi is történt, különösen az elmúlt hétvégén. Még februárba kimentünk a Csepel Művekhez körbenézni, hogy mi maradt. Erről unokatesógyártású filmecske el is érhető itt:
https://www.youtube.com/watch?v=iOZ_5aoe6nw
Nem nagyon érdemes menni egyébként.
Folytatódott a geocachingos karier is, ezúttal a Pál Utcai fiúk nyomában némi Orczy parkos keresgéléssel egybekötve.

hoember.jpeg
Most hétvégén meg míg némelyek játszották, a jajhátkatasztrófavanmertesikahó című játékot jól meglátogattam Pécset. Volt itt csúszkálós találka, Alfréd nézés, lakáskörbejárás, bivalyos csávós, békát figyelő csacsis és húzd a hajam te állat című szobor megtekintés. Meg lett kommandózva a 25 emeletes, amiről remek a kilátás, fel lett fedezve a Vidámpark és, hogy mi maradt belőle, volt 50 centis hóban járás, volt Zsolnay-negyed bejárás, Balokány távolról megfigyelés, Fema pláza szintén romjainak bejárása, óriás jégcsap dobálás és óriás hamburgermegevés, szóval viszonylag minden.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr445140860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása