Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2021. január 05. 09:57 - kmaate

Ez volt 2020

2020 semmiben nem más, mint a többi. Igen, gyengébb, mint a 2019, bőven gyengébb, mint a 2018, de nem biztos, hogy rosszabb, mint a 2021.
Ami negatív, hogy a kormány(ok) mostmár ténylegesen belefolytak az életbe, amit én próbáltam elkerülni mindig is. Teljes inkompetenciával, nevetséges döntésekkel, a logika minden formájának hátrahagyásával, egymással és magukkal ellentmondva, másolva az ésszerűtlenséget, hozva kizárólag politikai döntéseket vírusügyben és napi szinten kommunikálva viccesebbnél viccesebb öntömjénező egyértelmű hazugságokat, aminek ha nagyon optimisták lennénk egyetlen előnye majd csak 2022-ben mutatkozik meg.

Szóval persze beleszóltak, embereket, iparágakat tettek tönkre, ami nálam abban csapódott le, hogy az év nagy részében nem utazhattunk és ezzel együtt nyilván a kapcsolat is 1 hét/évre csökkent (bár túlzás lenne ezt teljes egészében erre fogni). Cserébe kaptunk pár hét home office lehetőséget, nagyon gyenge világvége hangulatot és kb ennyi.
Szóval ha jól számolom idén egyszer voltam egy felemás, ráadásul betegen átélt wellnessen, egy hét felemás, de fürdés szempontjából megfelelő Rodoszon és egy nap mentünk körbe Visegrád környékén barátokkal, ami elég jól sikerült és pár napot a családdal Észak-Magyarországon. Szóval az egész megvan két hét alatt, a többi meg át olyan amilyen, nagyrészt lustulás, ami meg is látszik és 2020-ban még támogatott, sőt hősies is.
Meg felújítattam pár dolgot a lakásban, úgy mint új fürdőszobabútor és felburkolat a nappaliban, ami inkább csak stresszforrás és pénzkidobás volt, de valamire csak jó.
Szóval erről ennyit, 2021 sok felé kanyarodhat, de sok jóra nem számítok, remélhetőleg majd újabb az eddigiekkel ellentmondó és azokat megkérdőjelező döntésekkel némileg szabadulunk, csak nem kellene azt gondolni, hogy minden után van még lehetőség a folytatásra, visszatérésre, de reménykedni lehet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr516372472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása