Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2020. augusztus 10. 09:57 - kmaate

#Menjélkimár

Szóval mostmár nincs #Maradjotthon, voltunk a budai hegységben is túrázni ahogy lehetett, a lányt is beengedték, bár már újra nincs itt, szóval sokat nem számít.

Felemás élményekkel voltunk Tatán is, kis wellness, több séta főleg fájós háttal.

1030733.jpgVoltunk budapesti állatkertben is, bár a dóm még mindig nem épült meg, szóval sok újdonság nem volt, sőt némi elkerítések is, más okokból főleg.

Most hétvégén meg Visegrád. Kezdtük a lepencei strand romjainál, folytattuk a Fűvészkertnél egy elég szép dzsungelvölgyben, megnéztük a Királyi Várat, mert mindig csak a Fellegvárba szoktunk menni, ezt meg lehet nem látta senki az elmúlt 20 évben és zártuk a Gundel kúriánál. Kellemes nap volt, bár jóval melegebb volt és van most is, amit még kellemesnek lehetne nevezni. És hát mindjárt talán el lesz hagyva ez az ország is, ha közben nem színez a vezír.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr6016120502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása