Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016. március 02. 11:26 - kmaate

Bükk

A hétvégén megvolt az idei első erdőjárás is. Mivel a nagy esőzések miatt a Bükkben fellelhető távolról gejzírnek tűnő vízkitörések így arrafelé mentünk, több-kevesebb sikerrel.

Első megállónk Felsőtárkány közelében volt, ahonnan az Imó-kútig sétáltunk, közben is már jó sok vízáradáson keresztül, de maga az Imó-kút is egy olyan vízesésszerűség, ami alapból nincs, csak most nagy az eső. És ez volt a gejzír szerű helyett, mert ez közelebb volt, de aztán úgy gondolták a többiek, hogy a másik is lehet, hogy itt van, így továbbmentünk, de nem volt ott, szóval "felesleges" plusz km-ek sárban.

20160228_151413.jpg

Eztán továbbautóztunk Lillafüredre megnéztük a vízesést meg picit sétáltunk majd jött az őskohó és onnan sétával Dante-pokla. Részben persze az odaút volt Dante pokla, mert nem szeretek felfelé menni, pláne, ha meghúzódott a lábam és minden lépés fájdalom, ha be is kéne hajlítani. Mindegy, épp sötétedésre én is felértem, felülről megnéztük ezt a nyitott barlangszerűséget majd vaksötétben visszabattyogtunk az autóig, baráti bunkóságból hosszítva a túrát egy fölös órával.

Másnap meg persze Oscar és pihenés, ma meg már tudok menni:)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr548434582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása