Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016. január 01. 11:20 - kmaate

Év vége, év eleje

Mióta hazajöttem sok minden nem történt, a melóban mintha megállt volna az idő két hétre, aztán meg gyorsan pörgetni kellett és még, van ami idénre is megmaradt. Pénzügyileg kivételesen az exceles nulla megtakarítás nulla tartozás verzió némely napokon erős pluszba ment át és bár most mínuszon áll még három napig, de máris sikerült lefoglalni egy igen jóáras utazást, majd remélhetőleg probléma nélkül abszolváljuk a 23 fokot januárban.

A szünet igen gyorsan eltelt (bár még van két nap, mikor ezt írom), lenyomtuk a kb 21 órás Közép-Földe maratont, megvoltak az ünnepek is teljesen problémamentesen, bár az un. szentestét home alone-ban töltöttük itthon nagyrészt illusztrált Harry Potter olvasással, aminél voltak rosszabb karácsonyok is azonban.

Bár minden tönkrement, de sikerült megjavítani az eltört csapot, a konvektort is megfelelőnek ítélte a nézőember, a telefonomba is cserélték az akkut, pedig nem akarták és mindegy 8 óra munkával a gépem is újra gyors és szép, bár még azért pittyeg napi tucatot, hogy fogott egy vírust, de asszem az nem gond, ha megfogja őket végülis.

Zártunk egy pizzasütéssel egybekötött társassal is 30-án, ami szerintem szintén jól sikerült, bár nem a kiválasztott társassal, de még lesz hideg, hogy pótóljuk és szerencsére a szilvesztert is kedvem szerint tölthettem, full sorozatbefejezésekkel (kivégeztük a Jessica Jones-t és a White Queen-t) némi virslivel és pezsgősüveges energiaitallal, amiből egyrészt kevés fogyott, így bealudtam 23 előtt pár perccel, viszont ezért megismételhetjük ma is, mert még van virsli is, a dátumok meg úgyis csak a kevésbé önállóaknak vannak kitalálva. Szóval tűrhető december, bírtam.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr178219934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása