Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015. szeptember 22. 11:48 - kmaate

Closing time

A szeptember szinte el is ment a munkában a zárással, hajnalozás, tovább maradás, mindeközben az irodám beázás által hallt és én kollegánál játszottam migránst. Aztán közben 2-3 hét után megcsinálták, mostmár nincs beázás, csak dohszag.

Otthon is volt beázás, de lett szerezve ember egy hónap után meg lett csinálva, elég is lett rá a biztosítós pénz, szóval abból jól kijöttünk és nálam nincs dohszag sem.

Szóval minden le van zárva, ahogy a 32. életévem is, amire még egy túra is akadt, elmentünk a Paprikás-patak völgyébe, ahol aztán volt vízesés, dolomitok, solymári vár, bányató és romos téglagyár bejárás is, szóval kis távon sok látnivaló. És hát kb. ennyi, mert úgy összeségégében egyre gyengébbek az ünnepek, ami persze annyira nem is baj.

És hát lehet, hogy szezonzárás is van, bár még bennem lenne a mehetnék (no, a nagy mehetnék még lesz novemberbe, de hát előtte még van vagy két hónap majdnem). Meglássuk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr117808354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása