Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015. június 24. 10:13 - kmaate

Tanösvények és egyebek

Bár előző hétvégén rendkívüli munkavégzésben papírt pakoltunk és egyáltalán nem dodzsemeztünk a hivatal folyosóin, úgy a mostani hétvége már aktívabban telt.

Szombaton egy nyereményhambiért ugrottam ki a Hamburger-day-re, de igazából pocsék volt, úgyhogy kukában végezte, vasárnap viszont indult a túra.

Első körben Gántra mentünk volna, de mivel útba esett a vezér községe, így megnéztük a Pancsó-Arénát is majd már tényleg irány a bauxitbánya. Itt mariztunk picit (egyesek varázsszemüveggel) majd mentünk tovább Tatára egy másik tanösvényt megnézni, ami meg fényes. És igen jóféle is, látványos mocsári tájak és pluszban még lehet ökörködni áthúzós csónakokkal is.

Tata után Tokod következett, ahol van egy domb, amit hegynek hívnak, hát felmentünk rá, hogy legyen túra is és innen már szépen rá lehetett látni Esztergomra a következő állomásra.

De azért még előtte átmentünk kofollát venni Párkányra és csak utána másztunk fel a bazilikához, ami addigra meg már bezárt, szóval nem volt teljes a siker, de legalább a nap igen.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr207569336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása