Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015. április 03. 11:25 - kmaate

Kijutós, eljutós

Tovább dübörög a tavasz (bár, mikor ezt kirakom épp elfúj a szél és a szobában 14 fok van, mert kikapcsoltam a fűtést lehet botor módon). Pénteken végre eljutottunk kijutós szoba játékra, bár csak munkatársakkal, de ettől még nem volt rossz, igaz, szerintem kevesebb emberrel jobb lehet.

Vasárnap meg útra keltünk, hogy tegyünk egy kört az országban.
Elsőként megálltunk Gárdonyban és megnéztük a minivárakat, ami random tucat vár megcsinálni, hogy, hogy nézhetett volna ki, de mivel az építőanyagok nem méretarányosak, így nyilván kicsit olyan kisfelbontású játékvárakra sikeredtek, de az ötlet alapvetően jó.

Utána nem mentünk messze, Fehérvár határában megálltunk egy romkastélynál kicsit bejárni.

Ezután irány Jásd, ahonnan gyalog folytattuk utunkat a Római-fürdőhöz, ami már vagy két éve a listámon van, kissé unalmas tájakon át vezet az amúgy sem rövid út, de maga a fürdő már kárpótlásként elég szép.

Innen Bokod-ra mentünk a hűtőtót körbekerülni és ott is gyalogosan felfedezni a stégeket meg a tavai házacskákat.

Mivel közben este lett, így már hazafelé folytattuk az utat, de azért Diósdon megálltunk egy amerikai vendéglőbe, merthát miért is ne, és jó fáradtan (óraátállítás is volt) zuhant - gondolom - mindenki az ágyacskájába.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr527335766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása