Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014. május 11. 08:43 - kmaate

Walking Dead vánszorgás

A Walking Dead utolsó évadának fele sínen való sétával telt, gondoltam az milyen jó móka és ezt alátámasztani látszott a google is, miszerint van itthon is olyan, hogy elhagyatott sín az erdőbe, hát nosza menjünk el.
Bár az időjárás miatt tolva lett egy héttel, most hétvégén sikerült eljutnunk a Börzsönybe, azon belül is Kemencére, hogy bejárjuk a lerobbant kisvasútsíneket. És milyen jól tettük. Egyrészt a sínek is nagyon látványosak voltak, másrészt az erdő is nagyon sokszínű konkrétan színek tekintetében is, de terepviszonyokat tekintve is, nagyrészt sín és patak közt mentünk és ugráltunk át egyik partról a másikra. Külön extra volt, hogy találtunk szalamandrákat. Aztán még többet. Végül 9 szalamandrával találkoztunk, ami azért nem kevés, nyűzögtek:)

DSC_9206.jpg Szóval azt kell mondjam ez a terep volt talán a legjobb magyarországi túraútvonal, ahol jártam. Onnantól azonban már hegymászás következett, meg sárbandagonyázás meg fáradság és lábfájás, szóval a második feléről túl sok jót nem tudok elmondani, de azért bőven megérte.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr156148693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása