Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013. november 08. 16:10 - kmaate

Sharkoween


Most hétvégén a szokásos squash mellé még plázáztunk is, mert el kell költeni a ruhapénzt, ez többkevesebb sikerrel és testvéri segítséggel sikerült is.
Valamint voltak hullás ünnepek is, ezt sajnos érdeklődés hiánya jellemezte, de azért meg lett tartva a Shark Night is csütörtökön három Zs kategóriás cápásfilmmel. Úgymint a Kétfejú cápa, a Plázacápa és a Cápatornádó vagy Sharkkeverő vagy mi. És nem voltak annyira rosszak, mint gondolnánk. Utána nap, meg Walking dead-eztem, merthát hallottak napja van, mi mást lehetne.
Közben újra tönkrement a gáz, ami két hete elalszik, és a kijött szerelő 10 rugóért (akcióval együtt) 5 perc alatt úgy megjavította, hogy 3-4 napig jó is volt és most neki áll feljebb, hogy nekem áll feljebb, hogy nem hiszem el, hogy 12.000 ft-ba kerül, hogy kijöjjön és egy csavart kicseréljen, amivel egyébként nem oldott meg semmit. Szóval ezért kijött garanciába és azt mondta, hogy valószínű a szél oltja el, vagy kicserélhet még valamit 7-ért, de valószínű felesleges. Ezért kért még 2-őt mert mégis itt volt. Úgy utálom, hogy minden tönkremegy és nincs semmire megbízható mesterember. Közben a bankom csődbe akar vinni, szóval ezt is váltani kell (és úgy tűnik évente új és új helyre), plusz egyéb stresszelnivalók, hogy ne unatkozzunk, de azért pár hét múlvára már látszik kis szivárvány, bár az is lehet, hogy valami rohadtnagy gonosz csillámfaszláma van a felhők mögött, szóval majd meglátjuk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr295620982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása