Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013. április 29. 14:26 - kmaate

Grazie Graz


A hétvégén (hosszított) meg is volt az első rendes utazgatásos program a barátokkal. Szombaton elindultunk a Balatonboglári gömb-kilátóhoz (cíp kis házat lehetne belőle rittyenteni), innen továbbhaladtunk a Sármelléki katonai bázishoz, ahol szemrevételeztük az ojektumokat majd betértünk egy Csillagvár nevezetű helyre ahol meg csak úgy lődőrgtünk. Eztán irány Keszthely ahol parti és belvárosi és kastélyparkos túra várt. Dögfáradtan szédültünk ágyba, főleg, hogy másnap korán is kellett kelni.

graz.jpeg
Vasárnap irány Klagenfurt és a Minimundus kiállítás, ami kicsiben a világ, de jó arányban volt megcsinálva, szóval igen élvezetes lett. Innen irány Thal, ahol az öreg Schwarzenegger született még egész fiatalon. Szintén remek kiállítás, Terminátorral meg kutyafülékkel. Innen be Grazba, ahol rövid séta, lépcsőzés a Schlossbergre és ilyesmik vártak, aztán irány vissza Keszthely.
Utolsó nap reggel egy bauxitbányában kezdtünk, mert jól néz ki, ahonnan Kisbérre hajtottunk, ahol a Minimundus van, csak kicsibe, különböző méretarány meg csak magyar dolgok. Eztán irány Tata, ahol Fald fel Amerikás hamburgerezőbe kajáltunk és aztán tényleg jöttünk haza.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr785252659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása