Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011. február 11. 11:43 - kmaate

Oscar-jelöltek

Idén sikerült minden Oscar-jelölt legjobb filmet megnéznem még a díjátadó előtt.

Hogy muszáj unalmas, semmiről nem szóló, gyenge filmnek lennie az összes Oscar-jelöltnek? Nem, elég, ha a fele az. Szóval nem követelmény, de van két egész rossz, egy-két közepes és egy két jó vagy még jobb.

Nézzük sorjában:

Fekete Hattyú: sablonos, ezerszer elmondott történet semmi meglepetéssel vagy nem várt fordulattal. Ellenben jól van összerakva, működik a film, Natalie brillírozik, a zene jó, a történet nem unalmas, szóval ajánlott film.

A Harcos: nemcsak, hogy semmi eredeti nincs benne, de még rossz is! Csak negatív szereplők (az összes nőt lehet ütni ebben, nem sajnálom), Wahlberg mintha ott se lenne, semmi energia nincs a karakterbe, motyorog magának, aztán hol nyer, hol megverik, nem sajnálom, nem érdekel, hogy nyer-e. Chrstian Bale pedig zseniálisan játszik.
Eredet: Remek történet, kiváló színészek, elsőrangú kivitelezés, talán nyitott befejezés. Egyértelműen a legjobb a felhozatalból.
A Közösségi Háló: Abszolút érdekes film, Jesse nagyon jól játszik, a történet is jó, a zene is működik a filmben, kiváló szórakozás, de azért nem a legjobb film.
127 Óra: kicsit többet vártam, az utoló 5 perc valami miatt rám hatott, de egyébként olyan semmilyen.
A Király Beszéde: kedves kis film, jó színészek, brit történelem, humor, komolyság, semmi különös, de jó film
Winter's Bone: WTF? Hogy ez mi a fene, azt nem tudom. Színész nincs benne csak kiégett arcú homless-ek, történet semmi, konklúzió semmi, ez egy nagy semmi kéremszépen, 1 csillag a 10-ből max atmoszférateremtésből, amit el lehet érni fél perc alatt is nem kell, hozzá 100.
The Kids Are All Right: szintén többet vártam, nem mondom, hogy nézhetetlen, de nincs története, pedig lehetett volna, a színészek sem játszanak valami fényesen és az egész olyan egynek sem nagyon jó.
A Félszemű: hát max 5 csillag a 10-ből, kevés történet, a kislány sem működik annyira, amennyire kellene, a félszemű sem, Damon meg főleg nem, szóval gyenge színészi játék, gyenge rendezés, gyenge történet, de persze még így is van legalább 3 rosszabb film nála idénJ
Toy Story 3: a kettő színvonalát nálam nem hozza, de egy kedves kis mese, elsőre semmi extra ami miatt Oscar-ra kéne jelölni max animációs filmként, de még ott is vitatnám, hogy a tavalyi legjobb lett volna.

 

Ennyi.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr252653540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása