Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2010. november 04. 15:40 - kmaate

Mindig van alább

2010 szar év volt, Viktorka azt mondja legyen 2011 még szarabb. Monnyon le az ilyen!

1. az új adótörvények alapján párezerrel kevesebb lesz a nettóm, hurrá, kis fizetéscsökkentés nem is ártott, hisz tök magas a közszféra béra így is, nem?

2. úgy gondolja, vegyük el a caffetériát, vagyis csökkentsük annyira, amiből a bérletet meg a netet tudom max kifizetni, se kaja, se üdülési csekk, se egészségpénztár, se semmi, ez havi nettó  40.000-rel kevesebb fizetést jelent.

3. vonjuk meg a jutalmakat is, nehogymár kapjanak 50ezret az emberek karácsony előtt, frászt nekik.

Csak azt mondja meg már valaki, hogy miért? Mármint válság VOLT, csökkentettek is mindent, de akkor ezt még tényleg kell fokozni? Tényleg csőd szélére kell jutatni engem, a többi közszférást és a közszférából élő pl. üdülési csekkből élő turizmus nevű ipart, ami el fog halni így. Kevesebbet kötünk, a gazdaság újból csökkenni fog, pedig már kilábalni látszott a válságból. Gratulálok.

Az egy más dolog, hogy még 2-es albiból 1-es albiba is kell költöznöm, ami megint 25-30 ezer ft pluszköltség havonta. Összeszámolja valaki? Nem keresek ennyit, ugyanis!

Szóval van egy sokoldalas terv és program ötlettáram a jövő évre, amit valszeg dobhatok ki a kukába, ha így lesz. Veszek új fényképezőt, de nem fogom elhagyni Pestet vagy környékét, mert nem lesz miből és így külföldi nyaralás jövőre sem lesz. Csak tudnám mi értelme az életnek, ha az ember csak túlél.

 

UPDATE:

-ja még a nyugdíjjal is szórakoznak, hajrá!

-és újra számoltam, elvileg kevesebbe kerülne fizetni egy minigarzon fundamentáját és lakáshitelét, mint az egyes albit, sőt, talán egy árban lenen egy kettes albival, szóval most ez a terv.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr962423326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása