Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016. április 19. 09:10 - kmaate

Ha az egyik ajtó bezárúl...

Volt egy cikk anno a Várkert bazár legbeszaratóbb ajtajáról: http://varosban.blog.hu/2016/02/24/a_varkert_bazar_legbeszaratosabb_ajtaja.  Ami már akkor is érdekes és abszurd volt, de mivel már többször sétálgattunk a Várkertbe végül csak egy ajtóért nem mentem el újra.

Azban úgy esett, hogy múlt héten útba ejtettük a Várkertet is és bár pont ezt az ajtót nem kerestük, de szerettünk volna bemenni és megnézni a vízmértékes épület kupoláját, csakhogy az az ajtó zárva volt. Így bementünk egy másikon, amiben van egy üveglift, ami a felső szintre vezet, de akkor már inkább az ajtókat gondoltuk sorra venni és bal oldalt nyitva is volt, hát bementünk, hátha ez vezet a szaratós ajtóhoz a másik irányból. Ez egy téglás kazamataszerűségbe vezetett, ahonnan újabb liftek, lépcsőházak és ajtók nyíltak. Felmentünk, ki, be egy ajtón, vissza egy liftbe, sötét folyosókra és világosakra. Úgy 3 lift és 6 ajtó után továbbmentünk a kazamatában, találtunk egy itallerakatot, több zsúgor piával, majd kijutottunk egy színházba. Itt pakolgattak, de senki nem szólt ránk, hogy mit keresünk ott, így még tovább mentünk, de mivel kijutni nem sikerült, ajtók viszont voltak nyitva így elkeveredtünk egy zárva lévő múzeumba. Értsd az ajtó nyitva volt belülről, a lámpák már leoltva, biztonsági őr, látogató nuku, full egyedül egy csak néhány lámpával megvilágított múzeumban mászkáltunk, ami részben a Vírtuózok kiállítása volt, részben meg valami művészetszerűség, de volt, hogy rá is léptem a festményre, mert a földön is futott. Meg lehetett pengetni a Vírtúózok hangszereit is, legalábbis most, hogy senki más nem volt ott csak mi ketten és még be se volt riasztva, mindez este 7-8 felé. Mikor meguntuk próbáltunk kimenni, de az továbbra sem sikerült, viszont belénkbotlott egy takarítóbrigád és bár ők sem szóltak semmit, de utánuk mentünk, hogy ugyanmár egy kivezető utat nem tudnának-e mutatni, mert már két órája és 300 ajtó és 40 liften túl vagyunk, ideje továbbmenni. Na ők még átvezettek egy 10 ajtón és két liften és egy üres föld alatti parkolón és így sikerült kijutni, aztán már nagyon be sem többet és bár megtaláltuk a cikkben említett ajtót is, az már zárva volt. Mindenesetre tényleg abszurd, hogy egyrészt minden 10 nm-re jut 2-3 ajtó és egy lift, másrészt valószínű a legelhagyatottabb hely Budapesten, harmadrészt meg ennyire nem őrzik, jelzik, hogy ki merre mehet vagy sem.

Amúgy voltunk hajókázni, fehér homokos pálmafás helyen fagyizni, sok-sok év után újra felmásztam a Citadellára, szóval azért már érződik, hogy beindult a tavasz:)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr888643488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása