Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013. július 27. 06:54 - kmaate

Egy hónapos össze-vissza foglaló

Bár az elmúlt egy hónapban nem született bejegyzés, így gyorsan pótlást foganatosítok.
Szóval gyors meg lett csinálva egy dolog, amit már jó 10 éve meg kellett volna csinálni, nade jobb későn, mint soha,  ez azért elvette egy hetemet, de még pótólni se tudtam a sok könyv és filmadagot, egyszerűen túl sok a lemaradásom ilyen-olyan indokolatlan dolgok miatt, ami persze nem katasztrófa (és nem karácsony).
Múlt héten tükörlabirintusba mentünk el, plusz lézerek közt bujkáltunk, mint a betörők, most pénteken pedig elmentünk az Omszky-tóhoz megnézni, hogy mi az (vízisizős izé), plusz Lupa-szigetre, hogy szép-e, de inkább szúnyogos volt.
Hogy elég legyen a túra még szombaton más összetételben de folytattuk a sétát Csepelen. Elmentünk Szigetszentmiklósra megnézni egy tanösvényt a lápon, keresni lápi póct meg hasonlókat. Nem volt.

DSC_7050.jpg
Majd átsétáltunk Csepel közepére ahol meg Kavicsos-tó van és szigetek és jó, de itt se találtuk meg a geos dolgokat. Végül a harmadik állomás kimaradt és mentünk a negyedikre, ami meg Magic Burger és Juicy lucy volt, finom volt, és vasárnap már pihenhettem. Most meg kis betegség után és hőségriasztás miatt ki se fogom tenni a lábam hétvégén:)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr735428430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása