Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013. január 29. 17:16 - kmaate

GeoNdalf

Bár az év első felére, ahogy a múlt év második felére is eddig úgy látszik az az inkább jellemző, hogy a dolgok a fejben zajlanak és, dolgozva rengeteg adattal, lehetőséggel, légből kapott ötlettel, vágyakkal, sikeres és sikertelen scenáriókkal, amiknek csak töredéke hat ki ténylegesen az életre, rám és másokra is, azonban mégsem ülök otthon és a munkahelyen egész nap, bár az Oscar-filmnézős project talán ideálisnál több nem mindig remek film megnézésével jár, de ettől eltekintve zajlasszuk az életet. És már ideje volt kitenni egy pontot, túlságosan összetett mondatom után:)DSC_5981.jpg


Szóval évkezdetben szerepelt már egy Tolkien-nap, előadással és vásárral és múlt hétvégén elkezdtük a Geocaching nevű dolgot is, részben a közös érdeklődés és együtt töltött idő növelés érdekében, részben meg azért mert érdekes, kalandos és ahogy látom erre fel lehet fűzni az eddigi "egy indokom van, hogy oda menjek és az kevés" helyeket, így újranéztük a Gül Baba türbéjét egyéb török emlékekkel és most hétvégén pedig a Grund-ra megyünk ki, ahol szintén van egy szoborcsoport, ami érdekel. Aztán jövő héten Csepel Művek, szóval megvan a program, mégha néhány ellem a jövőre vonatkoztatva meg is másíthatja, de azért esélyes egy remek 2013. Legyen mindenki pozitív, az élet rövid, tessék élvezni, ha az egyik ajtó becsukódik, nyiss egy másikat, vagy nézd meg nyitható-e, ami még zárva volt múltkor, a lényeg, hogy a folyosón csak akkor tartózkodj sokat, ha fűtenek és van egy kényelmes kanapé és egy jó könyv nálad.:)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr665051490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása