Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011. április 04. 14:56 - kmaate

Mozimaraton a kuponosokkal

Továbbra is tartom, hogy a Facebook óta a legjobb találmány a közösségi vásárlás. Most épp 15 mozijegyet vettem, darabját 390-ért. Így már lehet mozizni. Elmúlt hétben 5 nap alatt sikerült 5-öt megtekinteni:)

Összefoglalásképp:

Elhajlási engedély: nem mondom, hogy rossz, de nem is jó, egyszer megnézhető, de sokkal jobbra számítottam
Battle: LA.: pont erre számítottam, megállás nélküli csata, kiemelkedő csúcspontok nélkül, sablonos történettel és picit nevetséges befejezéssel. Azért a gyomrom elbírt volna egy R besorolást is, ha jól emlékszem az egész film alatt nem látunk egy csepp vért sem és semmi hentelés, de hát ez csak a végén tűnt fel, szóval nem róható fel neki
Kellékfeleség: Meglepően a legjobb az 5 film közül, nagyon kedves kis vígjáték, Jennifer Aniston most tetszett csak meg és hát a kolleginája is khm. formás, határozottan:) Jó humorú, persze szintén nagyon sablonos vígjáték, de jókat nevettem rajta.


Sucker Punch: mindenki leszólja, pedig nem katasztrófa, összekötő történetnek mást is kitalálhattak volna, de az álomrészek a maguk abszurdításában tetszettek. Persze lehetett volna 5 csinos csajt is kiválasztani, ezek helyett, habár azért a Dragonball Chi-Chi-je maradhatott volna az én castingomnál is:) és persze iskoláslány ruhában azért a főszereplőt sem rugdalnám ki az ágyból, mint egy óriás szamurájszobor gépágyűval, vagy micsoda:) A „tánc” megoldás nevetséges, a lobotómiához meg nem értek, de ha valaki arcába bevernek egy bazi kötőtűt, majd véresen kihúzzák, annak azért látszania kéne az arcon, vagy nem? De mondom, azért bőven nézhető kategória.
Rango: kijelenthetjük, hogy Gore Verbinski egy rossz rendező, hagyja el Hollywoodot, költözzön a sivatagban és elmélkedjen rajta, hogy mennyi jó esélye lett volna bizonyítani. A Karib 3 is egy felháborítóan összecsapott, vacak munka és sajnos ettől nem is távolodott el a Rango-nál. Ezerszer látott történet csak most animációban. Humortalan, sótlan, nem ajánlott kategória. Művészeskedő filmet lehet csinálni, csak ne akkor ha blockbuster volt a munka, vagy szórakoztató mese.
Ennyi, folyt köv, hisz még van 10 jegyem:)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr472798896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása