Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014. június 22. 16:52 - kmaate

Szlovákia, pipa

A hétvégén barátos Szlovákiázás volt, ami nagyrészt abból állt, hogy egy autóban nyomorogtunk és mentünk egyik helyről a másikra. Logikus, hogy máskor megállóhelyérdekességet kell tenni minden órára és még így is hamar haza kell érni, mert egyeseknél ez a fő szempont.
Noda a lényeg, hogy első nap első állomása Bojnic volt, ahol mivel a kastély előtt nagy sor állt, így az állatkerttel kezdtünk (semmi extra), majd mivel még mindig nagy sor volt a vár előtt, így azt jól ki is hagytuk, meg esett is, így irányoztuk magunkat az ősállatosbarlangosizé felé, ami hát érdekes volt.

DSC_9570.jpg
Mivel minden mindentől messze volt, így mire a szálláshoz értünk (Dobsina melett), addigra Dobsina be is zárt meg este is lett, így csak egy helyi érdekeltségű séta fért bele patak, meg tó mellett.
Másnap lassan felmásztunk a dobsinai jégbarlanghoz, majd gyorsa végfutottunk rajta, de az tényleg érdekes volt meg hideg. Innen Késmárkhoz mentünk, ahol a várt szintén csak kívülről volt meg majd némi városnézés következett, de igazából szóra sem érdemes. Majd végső megoldásként irány Szepes vára, ami szintén kívülről volt meg, mert már semmi kedvem nem volt dobsina után még oda is felmászni. Aztán mivel tényleg kellett sietni haza, ezért a többi kimaradt és mentünk haza jó hosszan.
Közben meg már tökre nem vagyok happy, nem csak azért mert hát a szlovák sem teljesen hozta a formáját, de hát más se hozza a formáját, az állatom is meghallt, fater is kórházban, szóval csak a gond van, lehetne már október vagy valami.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr326399007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása