Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014. november 07. 15:37 - kmaate

Pilisek

A nem létező hétvégén a Pilisbe zarándokoltunk. Kezdtünk Pilismarótón, ahol van egy öböl pár roncshajóval, nyilván érdekes. Folytattuk volna a keresést a Pilisben lévő Shaolin faluval, de kiderült, hogy négy éve megszűnt és csak egy őrt hagytak itt a ninják. Ígyhát mentünk tovább és a Dera-árkot másztuk meg, ami igen szemrevaló így ősszel (is). Eztán megtaláltunk a romlaktanyát és ott is mászkálgattunk kicsit Pilisszentkereszten majd utolsó állomásként a Vaskapu sziklát másztuk meg.

dsc_0955.jpg

Unokatesó rossz navigálása miatt nem ösvényen vagy egyéb ember által járható úton-módón, hanem úgynevezett toronyiránt, ami a dőlésszög alapján egyezett is a Pisa torony dőlésszögével és tán a magasság is stimmelt, szóval mostmár lehet ez a következő kihívás.
Utána még némi kocsiban ücsörgés következett, míg a csapat egy része templomozott.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr126875363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása