Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2020. január 27. 13:57 - kmaate

Ez volt 2019

Ismét vége egy évnek, rettentő rövid volt, bár ez nem hátrány, főleg ha épp az ember kvázi parkólpályára rakta az életét, amíg nincs több információ amivel bármit tervezhet és így nagyrészt semmibe nem foghat bele, mert nincs hozzá elég infó, hogy be is tudja fejezni. 2019-ben kb. semmi sem sikerült, ami el volt tervezve, rengeteg terv, fantáziálás, ígéret, de marad a 90%-ban csendes hétköznapok hétvégén is. Az országot szinte el se hagytam, egy kisebb, két mégkisebb és egy mostmárlegyenvalami nagyobb utazás volt, de bőven belefért volna 3x ennyi is.
Munkahelyzet változatlan, fizetés nem nőt, munka maradt, szabadság csökkent, ami még rosszabb, az a napi +30 perc, ami nem csak több hét összesítve évre bontva, de tényleg soknak számít néha már.
Magánélet meg várakoztat, de remélhetőleg van miért és már nem sokat.
Kedv nincs többet írni, remélhetőleg majd 2020-ban felfelé ível bármiképp is, amihez csak információ kellene.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr9415430622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása