Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2018. december 21. 10:07 - kmaate

Téli jakuzzizás

Szerencsére az év vége még a pozitív változásokról szól csak (a rengeteg felsőbb körökből érkező változás csak jövőre érezteti legtöbb hatását), így tettünk egy kis kitérőt az ország nyugatabbi felébe.
Hó sajnos nem volt, mert az csak most esett le, pár dolog kimaradt, de összességében több, mint remek volt.

1. nap - dec 8.
Szóval szombat reggel elindultunk nyugatnak. Első megállónk az Úrkúti-Őskarszt volt, ami egy régi bányaszerűség, remek mohás sziklákkal, itt és a faluban is tettünk egy kisebb kört.

Második állomás a Fekete-kastély volt Balatonedericsen. Ez egy elhagyatott kastély, romos, vadregényes és kalandos dzsumbuj-kerttel, egészen nagyszerű;)

Ekkor már éhesek voltunk, így tettünk egy téves kört Keszthelyre langallóért, de nem adták hagyma nélkül, úgyhogy skeep. Lett volna a végére alpakka farm is, de nem reagált az üzemeltető, meg dolgozott aznap, így az nem jött össze majd később. Szállás Lentiben, este meg egy lovagi étteremben kaja.p1020674.jpg

2. nap - dec 9.

Reggel még bementünk a Tescoba bevásárolni, majd valahogy úgy haladtunk, hogy nem volt idő ismét beszúrni az extra programokat így egyből Szágyra mentünk. Ami egy mini zsákfalú, de ott volt a házunk medencével, jakuzzival, minigolffal, csocsóval és főleg egymással és a csönddel. És bár a jakuzzi nem fűtött fel rendesen, csak 30-32 fokra, azért mindent kipróbáltunk, főzőcskéztünk is, szóval jól zárult a nap.

3. nap - dec 10.
Pihizős napunk volt, de azért elautóztunk Bőszénfára, ami előző nap nem fért bele. Itt Szarvasfarm van, de azért van sok más állat is, pont alpakka nem, amit előző nap írtak, hogy de van. img_20181210_143057.jpgAztán az idő is elromlott, így visszamentünk, további jakuzzizásra és színes burgerek rendelésére vacsira.

4. nap - dec 11.
Reggel még odaégettünk egy melegszendvicst, én pihiztem kicsit jakuzziban (a medence irtó hideg volt vég), majd Pécsen vásároztunk kicsit meg meglátogattuk tesóékat, aztán jöttünk haza este.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr7614485924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása