Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2017. augusztus 07. 13:22 - kmaate

Pest környéki hétvége

Kicsit összesűrűsödött az elmúlt hétvége, csütörtökön még baráti estén voltam késő estig, pénteken túlmunka után mentünk bejárni a FINA-s helyszíneket a szobrok után kutatva. 6 szobor van/volt széjjelszórva a helyszíneken, fából, vízzel kapcsolatos állatokról és hát jó apropó, hogy az amúgy érdektelen eseményt körbejárjuk. Szóval elősszőr elmentünk az Arénába, hogy azt is lássuk közelről, majd ott volt 6-ból három szobor is, amit lefotóztunk. Innen irány a Margit Sziget, ahol meg egy polip szobor volt, sajnos itt már nem elkülönítve, hanem rajongókkal körbeülve, de azért ez is megvolt. A következő a Batthányi téren volt elhelyezve, és a közönség elől teljesen elzárva, bárhogy kerülgettük sehogy sem lehetett a közelébe menni, így itt meg is akadt a kaland, az utolsót már meg sem néztem, mert elegem volt a hozzáállásból.

Másnap viszont kocsis túra. Szentendrén kezdtünk, elősszőr megnéztük a MicroArt kiállítást, ahol hajszálnyi meg gombostűfejnyi dolgok vannak kiállítva és amúgy teljesen érdekes, majd útközbe bementem a Karácsony kiállításra mégiscsak jó az július végén. Innen pedig mentünk a Retro Design kiállításra, ahova sikerült kupont szerezni, így olcsó és jó is volt, sokat hülyültünk a régi autókban.

_dsc6567.jpg
Eztán irány Esztergom, tavaly voltunk itt kb. ugyanekkor, csak már zárva volt a tető így most ez volt a program, hogy felmenjünk a kupolára, ahova igen sok lépcső vezet fel és nincs is optimalizálva a le és feljutás, de azért élmény. Párkányban betankoltam Kofolával és máris mentünk Királyrétre. Sajnos idővel nem álltunk jól így a kisvasút kimaradt, viszont hajtányozás volt, viszonylag drágán, de az is élmény. Aztán még elsétáltunk a tóhoz meg a bányához a közelben majd irány az utolsó állomás a Gyadai tanösvény, amit már csak ketten teljesítettünk, mert Katka megint kiszállt, mondván, hogy még futnia kell másnap és ezért nem sétál 5+ km-t. Pedig jó volt, még ha egyszer be is görcsölt majdnem a lábam mert előző éjszaka előjött újra. Érkezés késő este haza.
Azóta meg kánikula, bár ma pont nem és mostmár viszont lehet vége a nyárnak, de még gondolkodom:)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmaate.blog.hu/api/trackback/id/tr8712725708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása